ExpressVPN Review

6,86

De VPN provider ExpressVPN bied hun klanten een zeer hoge kwaliteit versleutelde verbinding aan. Deze VPN aanbieder onderscheidt zich van anderen door zich te richten op dat deel van de markt, waar mensen het geen probleem vinden om meer te betalen dan dat ze voor een goedkope VPN provider kiezen.

6,86

ExpressVPN Review

De VPN provider ExpressVPN bied hun klanten een zeer hoge kwaliteit versleutelde verbinding aan. Deze VPN aanbieder onderscheidt zich van anderen door zich te richten op dat deel van de markt, waar mensen het geen probleem vinden om meer te betalen dan dat ze voor een goedkope VPN provider kiezen.

Kwaliteit staat dus bij ExpressVPN erg hoog in het vaandel! Een abonnement afsluiten maandelijks of per jaar is dus iets waar u geen spijt van zult krijgen!

En uiteraard de kosten en de korting die u op een ExpressVPN abonnement kunt krijgen bij VPN-Check.nl

Bekijk hieronder de introductiefilm van ExpressVPN en zie met uw eigen ogen hoe serieus deze VPN provider te werk gaat:

ExpressVPN kenmerken

Deze kwaliteit vertaalt zich onder andere in: perfecte verbindingssnelheden en het grote gebruiksgemak. Wij beoordelen ExpressVPN als de marktleider onder de VPN’s, de onderbouwing hiervan kun je lezen in ons overzicht met de beste VPN’s.

ExpressVPN is erg gebruikersvriendelijk en daardoor toegankelijk voor iedereen. De software voor de verschillende besturingssystemen is makkelijk in gebruik. Een abonnement geeft je toegang tot het zeer uitgebreide netwerk van deze VPN aanbieder.

De door ExpressVPN ontwikkelde apps, werken intuïtief en je hoeft dan ook geen computerfanaat te zijn om ExpressVPN te gebruiken.

Bovendien is de klantenservice van deze VPN aanbieder zeer behulpzaam. Wist u overigens dat Netflix ook werkt via verbindingen van ExpressVPN?  Het is dus geen enkel probleem om waar ook ter wereld de Amerikaanse Netflix te kijken.

Omdat ExpressVPN gevestigd is op de Britse Maagdeneilanden zijn ze niet verplicht om logs bij te houden. Uiteraard komt dit jouw privacy alleen maar ten goede. Bij het beoordelen van een VPN verbinding speelt dit uiteraard, een zeer belangrijke rol.

Omdat deze VPN-provider is opgericht in 2009 is er inmiddels zoveel ervaring opgedaan dat het bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot marktleider in de VPN branche.

Wij maken je graag deelgenoot van onze ervaringen met betrekking tot het gebruik van de ExpressVPN. In deze review komen alle testresultaten aan de orde,  de belangrijkste eigenschappen en onze ervaring opgedaan met het gebruik van ExpressVPN.

Eigenschappen en specificaties

 • Gelijktijdige verbindingen:  maximaal 5 verbindingen
 • Netflix
 • Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP en PPTP
 • Log beleid: Geen logs
 • Prijs: Vanaf $6,67 per maand
 • Servers ongeveer: Momenteel 2900 servers in 94 landen
 • Geld-terug-garantie: Binnen 30 dagen geld terug

Website van ExpressVPN

De provider ExpressVPN heeft een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Zo verstrekken ze veel informatie over de complete installatie van hun VPN gebruik en hoe verschillende factoren van hun VPN diensten werken.

Als u zich op de website van ExpressVPN bevind kunt onder de button instructie alles vinden om ExpressVPN in te stellen op de juiste manier. Ook wordt er hier uitgelegd hoe je ExpressVPN op verschillende besturingssystemen kunt gebruiken en instelt.

Zo hebben ze ook op hun website een productpagina met verschillende soorten browser extensies en hulpmiddelen om je privacy goed in te dekken.

Bij de button ondersteuning kunt u onder de FAQ-pagina nog meer instructies vinden over het instellen van de VPN. Ook kunt u natuurlijk gewoon contact met hun opnemen en hebben zei een zeer vriendelijke klantenservice tot hun beschikking.

Servers ExpressVPN

Het grote aantal servers van ExpressVPN is niet alleen zeer uitgebreid te worden  maar verzekert je waar ook ter wereld van een snelle veilige en betrouwbare verbinding waar ook ter wereld.

Om je enig idee te geven er zijn meer dan 3000 servers, verdeeld over 160 VPN server locaties en die zijn vervolgens weer verdeeld over 94 landen. Omdat er meerdere servers per locatie zijn en de landen waar deze servers zich bevinden verdeeld zijn over de hele wereld is er altijd een server bij jou in de buurt.

Op deze manier ben je verzekerd dat je altijd via je VPN verbinding een veilige en uitmuntende snelheid kunt behalen. Bijkomend voordeel is dat je gemakkelijk de geblokkeerde content uit alle landen kunt bekijken omdat de servers van ExpressVPN verdeeld zijn over de hele wereld.

ExpressVPN Router

Met de ExpressVPN app voor routers wordt al je dataverkeer  versleutelt  en ontsleutelt via je internetverbinding. Het kan dus een uitkomst zijn om je router als VPN klant in te stellen.

Om dit makkelijk voor elkaar te krijgen kun je via de eigen site van ExpressVPN een router aanschaffen waar de eigen firmware op de router is geïnstalleerd.

Waarom thuis een VPN router?

 • De ExpressVPN app voor routers beschermt alle apparaten in huis in uw wifi netwerk.
 • Installeer deze app op een compatibele router of koop een voor geconfigureerde router.
 • Met een VPN router is het dus niet meer nodig op ieder apparaat een aparte VPN app te installeren.

Je kunt natuurlijk ook een willekeurige router met ondersteuning gebruiken. De routers met de firmware DD-WRT of Tomato beschikken over deze ondersteuning.

Natuurlijk zijn er ook VPN routers (zoals boven omschreven) die vanuit de fabriek al in staat zijn om verbinding met een VPN server te maken.

Wil je je eigen router VPN proef maken dan adviseren we je op de website van ExpressVPN de handleidingen te volgen.

Software gebruiken

De software van ExpressVPN is zeer gebruiksvriendelijk. Voor verschillende apparaten is deze software dus bijzonder makkelijk te gebruiken. Het is mogelijk om zelf in de software te testen welk van de servers het snelst werkt. Uiteraard geeft de software aan wat de voor jou aanbevolen server is.

Bovendien is de software tegenwoordig ook in het Nederlands beschikbaar. Ook om deze reden geven de gebruikers een dikke 10 voor gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard hebben wij ook de ExpressVPN software en apps getest op verschillende apparaten.

Allen kwamen als prima uit de test en uieraard delen we deze informatie verderop in deze review met je.

De door ExpressVPN gebruikte software is beschikbaar voor de meest gebruikte besturingssystemen:

 • Software voor Windows, vanaf XP tot en met Windows 10.
 • Software voor IOS, voor VPN IPhone en Ipad  dmv een VPN app van ExpressVPN.
 • Sofware voor Android telefoons en tablets  dmv een VPN app van ExpressVPN.

Niet alleen voor bovengenoemde overbekende besturingssystemen kan ExpressVPN een belangrijke rol spelen om je privacy te waarborgen tijdens het gebruik. Ook andere apparatuur zoals:

 • Routers
 • Computers met Linux,
 • De Raspberry PI en ander minder bekende en gebruikte systemen is er altijd een oplossing.

Op de website van ExpressVPN staan talloze gebruiksaanwijzingen hoe je een VPN verbinding kunt gebruiken voor alle bovengenoemde systemen.

Hoe snel is ExpressVPN?

Natuurlijk is een van de belangrijkste factoren van een VPN de snelheid. Mocht je internetsnelheid niet snel genoeg is krijg je last van vertragingen tijdens het downloaden, gamen of het streamen van films.

Dit is nu exact de reden waarom wij van VPN Check alle VPN providers uitvoerig testen op hun gebruik maar zeker op hun snelheid.

Zo hebben wij uiteraard de snelheid van ExpressVPN uitbundig getest. Wij kunnen u vertellen dat ExpressVPN een super snelle VPN provider is!

We zullen alles wat wij getest hebben even onder elkaar zetten:

 • Downloaden en streamen van content teksten verliep zonder problemen
 • Youtube en Netflix downloaden verliep zeer snel
 • Meerdere bestanden downloaden was geen enkel probleem
 • Online gamen liep geen vertraging op en had een zeer snelle laadtijd

Je kunt dus zoals u hierboven ziet ExpressVPN makkelijk gebruiken voor online gamen. Als je een verbinding hebt met de juiste server loopt het downloaden totaal geen vertraging op.

Zolang je maar met een server verbonden bent die niet te ver weg staat dan is ExpressVPN de VPN provider om online te gamen.

ExpressVPN gebruiken op Windows

De software die ExpressVPN heeft ontwikkeld voor Windows is echt een super goede software om te gebruiken samen met Windows.

Zo werkt deze software van ExpressVPN lekker snel en loopt niet vast in onze ervaringen. Zo hebben ze een split tunneling optie in deze software gemaakt die bepaald dataverkeer via de VPN verbinding kan laten verlopen en weer ander internet verkeer  ( het normale zeg maar ) via een normale verbinding.

Je kunt simpelweg zelf kiezen welke soort protocol je wilt gebruiken bij het gebruik van deze software. Je kunt bij ExpressVPN zelfs de inloggegevens als je gaat inloggen opvragen als je er voor kiest om de VPN zelf in Windows in wilt stellen.

We zullen u enkele voorbeelden laten zien van hoe de software in Windows uitziet.

Gebruik op mobiele apparaten

We zullen u een 3 tal screenshots laten zien hoe de app van ExpressVPN eruit komt te zien op een mobiel apparaat. Wij van VPN-Check.nl hebben zelfs de Anroid app 3 maanden getest om te zien of deze gebreken vertoond. Maar deze app werkt echter beter dan verwacht.

Zo worden de VPN verbindingen zeer snel verbonden en werken zeer goed zowel met een 4G als met 3G netwerk. Ook met een wifi verbinding ondervinden wij geen enkel probleem.

Deze app ziet er ongeveer gelijk uit als de VPN IPhone app. Beide apps hebben ook nog eens de zelfde instellingen en mogelijkheden met de zelfde functies om te gebruiken.

Express VPN op Linux

Omdat Linux als besturingssysteem net zo frequent wordt gebruikt als Windows, heeft ExpressVPN ook hiervoor software vrij gegeven. Deze software bestaat eigenlijk uit “installatiebestandjes”, die de VPN accountinstellingen automatisch voor je installeren.

ExpressVPN heeft een installatiebestand voor:

 • Ubuntu,
 • Debian,
 • Fedora en
 • Sentos.

Via de command linekun je gemakkelijk verbinding maken met deze programma’s. Op de website van ExpressVPN wordt stap voor stap uitgelegd hoe gebruik te maken via de Ubuntu Network Manager van de VPN verbindingen.

Je kunt dus ook op je Raspberry Pi ExpressVPN door middel van dit installatiescript,de verbindingen instellen en daadwerkelijk gebruiken.

Chrome extensie en Firefox addon

Voor Chrome en Firefox is er natuurlijk ook een ExpressVPN extensie en addon. Het is gemakkelijk om met deze extensie al je browserverkeer over een VPN server van ExpressVPN te laten verlopen.

We weten allemaal dat je surfgedrag wordt geanalyseerd aan de hand van je IPadres. Als je je IPadres dus wilt verbergen voor de websites die je bezoekt dan is dat mogelijk omdat je je browserverkeer over een VPN server van ExpressVPN laat verlopen.

Anoniem en veilig surfen zonder overspoelt te worden door adverteerders, die naar aanleiding van je surfgedrag jouw bestoken met verschillende aanbiedingen, wordt hierdoor verleden tijd.

Ook WebRTC (videobellen) wordt door de browser extensies van ExpressVPN geblokkeerd. In de VPN Chrome extensie en Firefox browser is het namelijk mogelijk dat je IPadres alsnog lekt ondanks de VPN verbinding.

Gelijktijdige connecties

Inmiddels zien we dat het gebruiken van een VPN verbinding gelukkig steeds populairder wordt. Het beschermen van online privacy en veilig internetten heeft hoge prioriteit. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er maximaal 5 apparaten tegelijk verbinding kunnen maken met de VPN service. ExpressVPN had vroeger een maximum van 3 gelijktijdige verbindingen.

Filter op onze pagina met de verschillende VPN aanbieders op het minimaal aantal gelijktijdige verbindingen dat je wilt gebruiken. Heb je meer dan 5 gelijktijdige verbindingen nodig, check dan deze pagina.

Met ExpressVPN locatie wisselen

ExpressVPN kiest standaard de snelste server voor je uit. De VPN server die fysiek het meest in de buurt staat is de eerste keus. Het grote voordeel hiervan is dat je anoniem en veilig gebruik kunt maken van het openbaar wifi netwerk in bijvoorbeeld het café bij jou om de hoek.

Maar stel je voor dat je op vakantie bent en in het buitenland Uitzending Gemist wil kijken dan staan er in de software en de verschillende apps een lijstje met landen waarmee je gemakkelijk met een VPN server in een bepaald land een connectie kunt maken.

Om het te verduidelijken tref je hier een afbeelding aan van hoe het er uit ziet wanneer je een locatie hebt gekozen en verbinding kunt gaan maken.

Automatische connectie

Als je een VPN verbinding hebt wil je er natuurlijk verzekert van zijn dat je altijd beveiligt bent als je het internet gebruikt. Voordat er data wordt verstuurd en ontvangen moet er een automatische connectie gemaakt worden met een VPN server.

In de Windows software bestaat er software om bij het opstarten van je computer ook automatisch verbinding te maken met je laatst gebruikte VPN server.

Als je deze optie aan laat staan dan ben je ervan verzekert dat als de computer wordt opgestart er ook een automatische verbinding tot stand komt met de VPN server  die jij het laatst hebt gebruikt.

Er bestaat ook een andere VPN service om het automatisch verbinden met een VPN server tot stand te brengen  als je je computer opstart. Deze service heet NordVPN. Dit is een goed alternatief voor ExpressVPN.

Lokaal netwerk toegankelijk met ExpressVPN

Het grote voordeel van cliënten van ExpressVPN is dat je op Windows en de Mac het lokale netwerk bereikbaar blijft terwijl de VPN verbinding actief is.

Dit betekent dat je gewoon kunt blijven gebruiken:

 • Printer,
 • Chromecast en
 • Netwerkschijven

Bij veel VPN services is dit niet mogelijk en maar bij ExpressVPN kan dit wel en voor sommige mensen kan dit dus een groot pluspunt zijn.

Welke informatie heeft ExpressVPN van je nodig?

Als je een account wilt aanmaken bij ExpressVPN dan heb je alleen maar je e-mailadres en betaalgegevens nodig. Zo zorgt ExpressVPN dat je volledig anoniem blijft ( mits je natuurlijk je eigen e-mailadres gebruikt ). Zo kan je bijvoorbeeld betalen met Bitcoins om zo geen betaalgegevens achter te laten.

Zolang je er maar voor zorgt dat je e-mailadres niet naar jou toe kan leiden zal niemand er ooit achter kunnen komen wie je bent en waar je vandaan over het internet surft. Lees hier meer over hoe kan ik anoniem surfen op internet?

Beveiliging en privacy van ExpressVPN

Een VPN (Virtual Private Network) versleutelt uw data en verbergt uw IP adres voor derden. Allereerst is het van belang of het om een zakelijk- of privé VPN gaat. Tijdens het surfen op internet kunt u met een privé VPN uw veiligheid beschermen op uw eigen apparaten. Zakelijke VPN’s hebben als doel om beveiligd toegang te krijgen tot particuliere netwerken.

ExpressVPN is er trots op dat de apps geheel zijn geoptimaliseerd om maximale veiligheid tijdens het surfen op internet te maken. Ook wordt alles in het werk gesteld om de veiligheid van de gebruiker zo goed mogelijk te garanderen en uiteraard te beveiligen.

Om deze veiligheid te creëren gebruikt ExpressVPN onder meer de drie belangrijkste protocollen:

 • PPTP,
 • L2TP/IPSec,
 • En de meest veilige Open VPN

Open VPN in combinatie met 256 bit is de standaard die in de software van ExpressVPN wordt gebruikt. Natuurlijk kun je ook een keuze maken voor één van de eerste protocollen. Al deze opties zijn uiteraard ook van toepassing op de apps voor mobiele apparaten.

Omdat De Verenigde Staten over een data retentie wet beschikt en er in Europa wetten zijn die bepalen hoe data verzameld mag worden heeft Express VPN ervoor gekozen het hoofdkantoor te vestigen op de Maagdeneilanden.  Op deze manier wordt deze strenge wetgeving omzeilt.

Door gebruik te maken van het zogenaamde shared IP principe, is et niet mogelijk om een IP adres binnen hun range, te koppelen aan een gebruiker.

Omdat honderden mensen hetzelfde IP adres gebruiken is dit natuurlijk een aanrader. Omdat de mogelijkheid bestaat om met Bitcoin te betalen hoef je bij aanmelding alleen een email te sturen.

De veiligheid die ExpressVPN biedt voor haar gebruikers om de anonimiteit te garanderen is dus van het hoogste niveau.

Protocollen

Bij het gebruik van ExpressVPN kun je kiezen voor meerdere protocollen. ExpressVPN gebruikt 256-bit encryptie en adviseert hun klanten om het OpenVPN-UDP- protocol te gebruiken wat een standaard protocol is.

Deze standaard protocol voldoet namelijk al aan de hoogste internationale data versleuteling normen. Bij het gebruik hoef je je dus zeker geen zorgen te maken over je online privacy. We zullen de Protocollen van ExpressVPN even onder elkaar zetten:

 • OpenVPN UDP protocol
 • L2TP/IPSec protocol
 • OpenVPN TCP protocol
 • PPTP protocol
 • SSTP protocol

Zoals we hierboven al vertelde adviseren wij van VPN-Check de standaardinstellingen te gebruiken die u de juiste online beveiliging geven.

Logs

Je privacy bij ExpressVPN is gewaarborgd omdat:

 • Van de gebruikers op het netwerk van VPN worden geen logs bijgehouden.
 • Van de websites die je bezoekt worden geen data bewaard.
 • Geen data wordt bewaard van de online diensten die je gebruikt.
 • Er wordt zelfs niet bijgehouden wie wanneer connectie maakt.

Het enige dat wel gebeurt is dat ze servers loggen met als doel de servers zo snel mogelijk te houden en blijvend te optimaliseren.

Conclusie: ExpressVPN trackt, verzamelt of deelt je privégegevens niet teneinde je prvacy optimaal te waarborgen en te garanderen.

Wist je dat zonder VPN je internetverkeer via je internetprovider (ISP) loopt? Je internetverkeer kan dan getrackt worden en alles wat je online doet is te zien. Soms wordt jouw ip adres zelfs doorgegeven aan adverteerders, overheidsinstanties of anderen derden zonder dat jij dit weet.

Als je dus via een VPN verbinding maakt, is dit niet meer mogelijk. Anonimiteit met een hoofdletter A.

De Network Lock Kill Switch

De Kill switch optie bij ExpressVPN is ontworpen om je internet privacy te waarborgen. Een  VPN versleutelt en verbergt jouw internetverkeer voor derden. Maar wat als de VPN verbinding wegvalt? Dit betekent dat uw internetverkeer voor iedereen zichtbaar is.

Dan komt de Kill switch van toepassing want op het moment dat de verbinding wegvalt dan lost de Kill switch van VPN dit op door al het inkomende- en uitgaande internetverkeer te blokkeren.

Door deze functie wordt voorkomen dat al het verkeer weer via uw internet provider loopt en voor iedereen te zien is.

Mocht onverhoopt de verbinding met VPN wegvallen dan verhindert jouw computer om het internet op te gaan. Zodra de VPN server locatie is hersteld dan pakt Network Lock uw internetverkeer gewoon automatisch weer op.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om per programma een kill switch in te stellen. Je bent dan in de gelegenheid om een programma van het internet af te sluiten zodra de VPN verbinding wegvalt.

De meeste gebruikers stellen dit in voor hun Torrent download programma zoals u Torrent. De officiële naam hiervoor is split tunneling en is uitermatig handig als je ver deze mogelijkheid wil beschikken.

Tot slot, de Network Lock is altijd actief wanneer u van plan bent te verbinden met een VPN locatie.

Snelheid en stabiliteit Express VPN

Wij hebben verschillende VPN providers getest en we kunnen stellen dat ExpressVPN behoort tot één van de snelste. De algehele indruk die ExpressVPN bij ons achterlaat is dat er hoog gescoord wordt op alle fronten en het dan ook één van de betere VPN providers is.

 • Prima snelheden.
 • Fijne gebruiksvriendelijke app voor meerdere besturingssystemen.
 • Veel servers, over de hele wereld verspreid.

Om zelf de snelheid voor deze review te testen hebben we verbinding met een ExpressVPN in Amsterdam gemaakt. De software van ExpressVPN bekijkt welke server het dichts bij jou in de buurt is, aan de hand van je IP adres. Deze locatie wordt aangewezen als de aanbevolen locatie voor de beste snelheid.

ExpressVPN biedt in zijn eigen software de mogelijkheid aan om zelf een speedtest uit te voeren op verschillende servers. Voordat je een server kiest kun je eenvoudig de snelheid testen. Google biedt ook een snelheidstest aan en die hebben wij gebruikt om de ExpressVPN te testen. Uit deze test bleek dat we een erg goede snelheid haalden en niet onbelangrijk een lage ping.

Zonder VPN verbinding bedroeg onze orginele snelheid 251,8 Mbps, de upload was 37,2 Mbps en de ping was 4 ms.Na het verbinden met een ExpressVPN server in Amsterdam veranderde dit in: 125,6 Mbps download, 35,6 Mbps en 5 ms ping.

Tijdens het gebruik van internet heb je, mede door de lage ping, helemaal niet het gevoel dat je een VPN server gebruikt.Voor wat betreft de stabiliteit van de verbinding met een VPN server kunnen we ook positief zijn. Er heeft zich, tijdens onze review, geen enkele keer een verbindingsprobleem voorgedaan.

Doordat ExpressVPN deze snelheden en stabiliteit biedt is de dienst heel erg geschikt om video’s te streamen en anoniem te downloaden.  De betrouwbaarheid en de stabiliteit van de ExpressVPN apps, zijn tijdens deze review als meer dan prima te beoordelen.

Torrents downloaden met ExpressVPN

Om in alle anonimiteit bestanden te downloaden laat ExpressVPN dit via Bittorrent middels hun netwerk toe. Mede door de snelheid van het downloaden van torrent bestanden vinden wij dat deze service hier uitermate geschikt voor is.

Het grote voordeel is uiteraard dat u via uw VPN verbinding uw echte IP adres verborgen blijft. Omdat dit IPadres met veel andere gebruikers wordt gedeeld, kan uw activiteit nooit tot uzelf worden herleid.

Wij verwachten dat ook in Nederland boetes gaan komen voor de mensen die bestanden via Bittorrent downloaden. ExpressVPN bewaart geen logs van activiteiten of verbindingen die gebruikt kunnen worden om u te identificeren, en is door Comparitech uitgeroepen tot de beste VPN voor torrenting.

Dit houdt eveneens in dat ExpressVPN ook aan te raden is in combinatie met Popcorn Time. Ook Popcorn Time maakt gebruik van het Bittorrent netwerk wat ons inziens inhoudt dat er binnenkort ook hier boetes voor gaan komen.
Zoals u al eerder in deze revieuw heeft kunnen lezen is ExpressVPN gevestigd op de Britse Maagdeneilanden.

Derhalve bestaat er ook geen verplichting medewerking te verlenen met andere overheden wanneer deze verzoeken de gegevens van de downloader bekend te maken.

Kortom uw browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis en downloadgeschiedenis blijven verborgen voor uw provider en andere gluurders, dankzij de hoogwaardige 256-bit AES encryptie.

ExpressVPN en Netflix

We hebben tijdens het maken van deze review gemerkt dat meermaals de vraag werd gesteld bij de toekomstige gebruikers ….hoe kijk ik Netflix met een VPN en werkt het goed?

Het antwoord is een kortstondig ja. De servers van ExpressVPN bieden snelle toegang tot het streamen van Netflix. Wanneer u in een bepaald land verbinding maakt met Netflix, krijgt u het aanbod van het betreffende land. In elk land is er een afwijkend aanbod van films en series.
Vooral het aanbod in Amerika is interessant.

Series en films komen veel eerder op Netflix. Gebleken is dat ExpressVPN er alles aan doet om de Netflix blokkades te omzeilen. Mocht het voorkomen dat Netflix toch kans ziet een ExpressVPN server te blokkeren bestaat de mogelijkheid om te chatten met de ExpressVPN helpdesk om weer verbinding te maken.

Een Netflix abonnement is niet automatisch inbegrepen bij ExpressVPN. Meeste gebruikers hebben al een abonnement en anders moet u zich hiervoor aanmelden.

Netflix kijken via een VPN verbinding levert in de meeste gevallen vertraging op of langere buffertijden. Een ander groot voordeel is dat u middels uw VPN Netflix zelfs kan verbeteren, mocht uw internetprovider uw Netflix verkeer afknijpt.

ExpressVPN prijs

U kunt bij ExpressVPN een keuze maken uit verschillende pakketten. Deze pakketten bieden hetzelfde alleen de keuze qua termijn verschilt.

U kunt een keuze maken tussen een pakket voor 1maand, 3 maanden of een jaar. Mocht u een prijsvergelijker zijn dan is het opvallend dat als u voor een termijn van 12 maanden kiest u een abonnement van 15 maanden krijgt!
In vergelijking tot de concurrentie is de kwaliteit meer dan uitstekend te noemen.

Wij durven u dus zondermeer te adviseren om een jaarbonnement af te sluiten. De kosten zijn dan nog maar USD 6,67 per maand. Voor de prijs van 12 maanden krijgt u dus een abonnement van 15 maanden.

ExpressVPN is een zeer compleet product met een eenvoudige interface en een uistekende helpdesk. Er bestaat geen mogelijkheid om deze dienst gratis uit te proberen.

Er bestaat wel een 30 dagen niet goed geld terug garantie. U kunt dan 1 maand deze dienst uitproberen om te bezien in hoeverre ExpressVPN bij uw eisen en wensen past.

Ook zijn er legio manieren om uw VPN account te betalen. De volgende betaalmethodes worden ondersteund: Ideal, Creditcard, Paypal en Bitcoin.

Free trial bij ExpressVPN

We hebben het hierboven al even kort aangehaald. De niet goed geld terug garantie kunt u zien als een gratis testperiode. Deze proefperiode/free trial is voor 30 dagen. Dit geeft u dus de gelegenheid om te onderzoeken of ExpressVPN aal uw wensen voldoet.

Met een volwaardig account gaat u aan de slag. Bij aanvang betaalt u deze proefperiode. Wanneer het u om welke reden dan ook niet bevalt kunt u zonder problemen uw geld terugkrijgen. Let ondertussen ook op aanbiedingen. Ten tijde van een dergelijke aanbieding kunt u voor een lagere prijs de service van ExpressVPN afnemen.

Speciale aanbiedingen tot wel 30% korting bij een jaarabonnement komen regelmatig voorbij.

Opzeggen van ExpressVPN

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u, om wat voor reden dan ook, uw ExpressVPN abonnement wilt opzeggen.

Zonder lastige vragen kunt u op de website een knop vinden waarmee u uw abonnement stopzet. Ook dit hebben wij getest en binnen 1 minuut is uw abonnement opgezegd. Ook dat vinden wij een top service.

Onze ervaring met ExpressVPN

ExpressVPN is één van de grootste premium VPN aanbieders ter wereld. ExpressVPN is een VPN dienst die bekend staat om:

 • De hoge kwaliteit.
 • De perfecte verbindingssnelheden.
 • Het grote gebruiksgemak.
 • Zeer goede beveiliging.
 • Waarborgen van uw privacy.

Het bedrijf is in 2009 opgericht en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de marktleiders in de VPN branche. Omdat ExpressVPN gevestigd is op de Britse Maagdeneilanden hoeft het bedrijf geen logs bij te houden vanwege de lokale wetgeving.

Het servernetwerk van ExpressVPN bestaat uit meer dan 3000+servers op 160 serverlocaties in 94 landen. Je hoeft geen computerfanaat te zijn om ExpressVPN te gebruiken.

De VPN app is erg overzichtelijk en werkt intuïtief. Bovendien is de klantenservice van ExpressVPN zeer behulpzaam. Kortom bent u op zoek naar een VPN aanbieder maak dan een keuze voor ExpressVPN.

U zult niet teleurgesteld worden. Vanwege bovengenoemde voordelen vinden wij ExpressVPN de beste VPN.

Vragen over ExpressVPN

Hoe werkt ExpressVPN?Hoe werkt ExpressVPN?

ExpressVPN is een van de betere VPN providers van 2019. Bekijkt u de introductiefilm en u ziet alle informatie die u zoekt.

Hoe veilig is ExpressVPN?

ExpressVPN is in 2019 gekozen tot veiligste VPN provider van het jaar.

Ervaringen met ExpressVPN zijn deze goed?

De meeste klanten van VPN-Check hebben een zeer goede ervaring met de VPN provider ExpressVPN. Leest u op deze pagina alle voor- en nadelen van een van de beste VPN providers van 2019

ExpressVPN versus Cyberghost kiezen?

Beide VPN providers zijn momenteel erg goed bezig. Echter zit er toch een verschil tussen Cyberghost of ExpressVPN. Ook het abonnement is bij de ene iets goedkoper dan bij de ander. Lees alle informatie op deze pagina.

Wat kost een abonnement bij ExpressVPN?

Een VPN abonnement bij ExpressVPN heb je al vanaf €7,50 per maand. Afhankelijk van uw wensen.

ExpressVPN Review