Goose VPN Review

12,99 4,99

Als we het over een unieke VPN-dienst hebben dan past GOOSE VPN daar heel goed tussen. GOOSE VPN is namelijk een echte Nederlandse VPN provider. GOOSE VPN bestaat uit een groepje Nederlandse ondernemers die dit VPN project op poten heeft gezet.

12,99 4,99

Goose VPN Review

Als we het over een unieke VPN-dienst hebben dan past GOOSE VPN daar heel goed tussen. GOOSE VPN is namelijk een echte Nederlandse VPN provider. GOOSE VPN bestaat uit een groepje Nederlandse ondernemers die dit VPN project op poten heeft gezet.

Goose VPN is de beste Nederlandse vpn aanbieder, Het is de snelste vpn binnen nederland, omdat het bedrijf in nederland gevestigd heeft moet het zich wel aan verschillende privacy wetgevingen houden. Ook heeft Goose VPN een ongelimteerde hoeveelheid apparaten die verbonden kunnen worden.

Een nadeel van deze goede VPN provider is dat het een Nederlandse VPN-provider is wat betekend dat ze gevestigd zijn in een land waar de privacywetgeving wat te wensen overlaat en niet zo afgeschermd is als bij andere VPN bedrijven

Uitgebreide testresultaten

Uiteraard hebben wij van VPN-Check de VPN-dienst van GOOSE VPN uitgebreid getest. Wij hebben onderandere de snelheid, de veiligheid, het gebruikersgemak en het servernetwerk met de verschillende functies van de VPN onder de loup genomen.

Al onze bevindingen en testresultaten kunt u terug vinden uin deze review. Wij vonden ( omdat het een Nederlandse VPN-provider is ) het leuk om wat ervaringen en feedbacks van onze bezoekers en klanten mee te nemen in het scoreproces. Lees snel de gebruikerservaringen en de snelheidstesten.

Snelheid, hoe snel is de verbinding van GOOSE VPN?

De snelheidstesten die wij uitgebreid van GOOSE VPN hebben ondernomen liepen erg uiteen. In sommige gevallen was hun server erg snel maar bij het testen kwamen wij erachter dat bepaalde servers erg traag waren.

De snelheid van GOOSE VPN lijkt dus uiteindelijk erg onstabiel. Echter lopen veel VPN’s hier tegen aan, en is bijna ook niet te voorkomen gezien onze alledaagse testen.

Er kan een groot verschil zitten tussen bepaalde servers, deze zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de locatie, en de afstand van de locatie waar de gebruiker zich op dat moment bevindt. Een belangrijk aspect is natuurlijk ook de internetsnelheid en de internetprovider die u gebruikt.

We zullen u een overzicht geven van de snelheid van een aantal geteste servers van GOOSE VPN. Lees hieronder de snelheidsresultaten ( speedtests ) van de GOOSE VPN servers

Speedtest en resultaten van GOOSE VPN

Snelheidstest zonder VPN te gebruiken

Hier ziet u de speedtest resultaten van speedtest.net met het gebruik van onze eigen internetverbinding. Dit is een standaard meting waar we de andere speedtesten mee kunnen vergelijken.

Servertest in Nederland

Dit zijn de speedtest resultaten van met ons eigen internetverbinding als wij verbonden zijn met een van de snelste VPN-servers van GOOSE VPN in Nederland. U kunt duidelijk zien dat de ping lichtjes is toegenomen en nog altijd zeer goed en snel fuctioneerd.

Echter is de uploadsnelheid een klein beetje afgenomen maar is naar ons weten even goed nog prima. De downloadsnelheid van de GOOSE VPN server is bijna 50% minder snel

Snelheidstest server in de Verenigde Staten ( USA )

Als laatste de speedtest resultaten van onze eigen internetverbinding met een zomaar gekozen VPN-server van GOOSE VPN in de Verenigde Staten ( USA ).

Deze resultaten kun je vergelijken met het bekijken van Netflix via een VPN. De ping is enorm toegenomen terwijl de upload- en downloadsnelheid erg zijn gedaald.

Snelheid voor de gebruiker

Voor een VPN gebruiker is de snelheid van het allerdaags gebruik van GOOSE-VPN erg onstabiel en wisselend. Sommige van hun servers zijn erg snel en hebben geen enkel probleem met de snelheid.

Andere servers hebben duidelijk een veel lagere snelheid dan een normale VPN server zou hebben ( bij normaal internetgebruik ) Op het moment van websites met een groter vermogen aan grafische vormgeving zoals online games kun je dus last hebben van snelheidsverlies.

In onze testen zijn wij erachter gekomen dat bij het streamen van Youtube video’s en het bekijken van de Amerikaanse Netflix er geen haperingen in het beeld verschijnen.

Het bufferen van de streaming geeft eigenlijk nooit problemen. Echter hoeft er bij het bekijken van de Amerikaanse Netflix nauwelijks gebufferd te worden.

Goose VPN Review

Extra informatie

Apparaten

, , , , , ,

Besturingssysteem

, , , , , , , ,

Betaling

iDeal

Gratis variant

,

logs

,

Proefperiode

, , ,