TunnelBear Review

2,75

Als we het gaan hebben over een goede, snelle en betaalbare VPN service dan is TunnelBear een van de betere VPN’s die er momenteel op de markt beschikbaar is. Zo is deze beregoede gratis VPN in de loop van de tijd erg gegroeid.

2,75

TunnelBear Review

Als we het gaan hebben over een goede, snelle en betaalbare VPN service dan is TunnelBear een van de betere VPN’s die er momenteel op de markt beschikbaar is. Zo is deze beregoede gratis VPN in de loop van de tijd erg gegroeid.

TunnelBears gratis abonnement versie is bijna net zo goed en snel als het betaalbare abonnement. Wij van VPN-Check vinden dan ook dat TunnelBear VPN een goede VPN is voor nieuwe VPN-gebruikers die weinig ervaringen hebben met het installeren van een VPN.

Het grote bedrijf zit gevestigd in Canada en is sinds kort overgenomen door het internetveiligheidsbedrijf McAfee. VPN service TunnelBear heeft de beschikking over 20 locaties waar hun servers gevestigd zijn. Echter geven zei niet aan hoeveel servers zei hebben draaien.

Specificaties en snelheid TunnelBear VPN

Bij het gebruik maken van een VPN is de snelheid erg belangrijk. Zeker als je naast
het normale internetgebruik ( browsen ) wilt gaan gamen of films wilt gaan streamen. Als een VPN-verbinding niet snel genoeg is krijg je al snel last van slecht en haperingen in je beeld.

Wij van VPN-Check hebben uiteraard de snelheid van TunnelBear uitgebreid getest in een speedtest en zijn er achter gekomen dat ook Tunnelbear relatief snel is.

Specificatie

Wij hebben niet alleen maar de snelheid getest van deze goede VPN-service maar ook eens bekeken wat hun specificaties allemaal zijn en welk voordeel u nu heeft als u een abonnement bij TunnelBear wilt gaan afsluiten. Lees hieronder alle uitgebreide voordelen die u zult krijgen als u in zee gaat met deze geweldige VPN provider:

Hoe veilig is TunnelBear?

Natuurlijk is een van de belangrijkste aspecten van het gebruik maken van een VPN connectie de veiligheid. Als VPN gebruiker wil je natuurlijk niet dat al je privacy, data en persoonlijke gegevens op straat komen te liggen. De bedoeling van een VPN is om zo anoniem mogelijk te kunnen surfen op het internet.

Wij kunnen u vertellen dat dit bij TunnelBear wel in orde is. TunnelBear houd zich namelijk aan de hoogste internationale encryptie, en hierbij bieden zei ook nog eens een van de veiligste VPN protocollen aan.

Zoals wij hierboven al vertelde is TunnelBear in 2018 overgenomen door de bekende McAfee. Dit heeft na ons weten absoluut geen negatieve gevolgen. Echter vinden sommige klanten van TunnelBear het een nadeel dat het bedrijf over is genomen door een Amerikaans bedrijf.

TunnelBear Review

Extra informatie

Besturingssysteem

, , , ,

Apparaten

, , ,

Gratis variant

logs

Proefperiode