Wil je graag toegang tot de geblokkeerde Amerikaanse Netflix? Begrijpelijk, want het aanbod van Netflix USA is groter dan de Nederlandse Netflix. Het is makkelijker dan je denkt.

Als je een VPN verbinding hebt, kun je naar de Amerikaanse Netflix zonder dat u tegen blockades loopt. Omdat veel mensen graag naar Netflix films kijken krijgen wij hier talloze vragen over:

  • Hoe omzeil ik de Netflix blokkades?
  • De Amerikaanse Netflix werkt niet op mijn thuisnetwerk of iPhone?
  • Is Netflix te kraken zonder VPN?
  • Kan ik op een een of andere manier goedkoop kijken naar Netflix U.S.A?

Leest u snel verder want op al deze vragen is er een antwoord waar iedereen wel wat aan heeft.

Door het gebruik van een VPN kan Netflix niet zien dat je in Nederland bent. Door je locatie en ip adres te veranderen kun je doen alsof je in Amerika zit.

Zo kun je via je iPad, iPhone of thuisnetwerk kijken naar de films en series downloaden waar het Amerikaanse aanbod uit bestaat. Hier heb je geen Amerikaans abonnement voor nodig. Het kan gewoon met je bestaande Netflix abonnement lekker goedkoop dus !

Wanneer je verbonden bent met een VPN server gaat alles wat je op internet doet via die server ( u kunt dit zien als een soort bypass ). Alle online diensten, waaronder dus ook Netflix, zien de locatie van de server als jouw locatie.

Maak verbinding met een Amerikaanse VPN server en zo ziet Netflix dus Amerika als jouw locatie. Zo kun je het Amerikaanse Netflix aanbod bekijken dat je anders niet zou kunnen zien.

Ook wanneer je andere bepaalde films en series wilt zien die op geografische basis geblokkeerd zijn, kun je bovenstaande manier gebruiken.

In dit artikel vertellen we je wat de beste VPN servers zijn om te gebruiken voor Netflix of Android tv.

Netflix VPN blokkades

Wanneer je verbinding maakt met de Nederlandse Netflix via een VPN zou je geblokkeerd kunnen worden. Netflix U.S.A probeert namelijk dit soort activiteiten te stoppen.

Maar ondanks de moeite die ze doen om VPN servers te blokkeren zijn er gelukkig providers die er doorheen komen, waardoor jij toegang hebt tot de Amerikaanse Netflix om zo lekker via je thuisnetwerk of mobile telefoon of IPad films of Netflix series te kunnen kijken.

Houd wel in de gaten dat Netflix iedere grote VPN server wel een keer blokkeert. ( ze staan dan op de blacklist ) Het lukt de servers echter iedere keer weer om de blokkade te omzeilen.

Het kan zijn dat wanneer je een van onderstaande services probeert, het dus misschien geblokkeerd is. Gebruik dan een andere of probeer het na een tijdje nog eens. Je hebt dan kans dat de VPN server weer werkt. De blokkades van Netflix stellen dus eigenlijk niet zo veel voor als je gebruik maakt van een VPN connectie.

Beste VPN servers voor Amerikaanse Netflix

Wil je graag naar de Amerikaanse Netflix kijken zonder dat de films en series van slechte kwaliteit zijn? Deze VPN services lukt het steeds om door de Netflix blokkade heen te komen. Maak verbinding met een van onderstaande VPN servers en je kan het Amerikaanse aanbod zien.

ExpressVPN

Deze Netflix VPN is erg betrouwbaar en heeft een snelle verbinding. Netflix heeft veel HD films en series, dus een snelle verbinding is wel wat je nodig hebt.

Zo hoef je niet te wachten totdat je film of serie eindelijk is geladen. ExpressVPN heeft naast een server in Amerika nog in 84 andere landen servers staan.

ExpressVPN steekt er veel tijd in om oplossingen te vinden om toch door de blokkades van Netflix heen te komen. Als er een blokkade is op een IP adres of op een server proberen ze deze te omzeilen door bijvoorbeeld een nieuw IP adres te gebruiken.

Ook beschikken ze over een aparte afdeling waar je terecht kunt met je vragen over toegang tot streamingdiensten. Als je een probleem hebt om bijvoorbeeld op de Amerikaanse Netflix te komen, helpen ze je snel.

Op de website van ExpressVPN leggen ze helder uit hoe ze samenwerken met Netflix en zelfs android app’s hebben ontwikkeld voor het gebruik van de Amerikaanse Netflix op je mobiele telefoon.

Cyberghost [ten tijde van schrijven door VPN-Check vervangen door Surfshark]

Toegang tot Netflix via de VPN service van Cyberghost is iets wat altijd lijkt te lukken. Bij Netflix kun je zien welke servers zijn ingericht voor Netflix en die dus werken met de streamingdienst. Kijk hiervoor in Netflix bij het tabje ‘For Streaming’.

Het is niet bekend hoe Cyberghost het steeds weer lukt om door de geografische blokkades heen te komen. Het gaat ze in ieder geval goed af.

Netflix kan er waarschijnlijk niet achter komen welke methode deze VPN service hanteert om toegang te krijgen.

Cyberghost heeft servers over de hele wereld. Je kunt niet alleen de Amerikaanse Netflix bekijken via deze VPN server, maar het is over het algemeen een goede service die je kunt gebruiken als je een VPN verbinding zoekt voor dagelijks gebruik.

Dus ben je op zoek naar een goede Netflix VPN, dan krijg je van een abonnement bij Cyberghost geen spijt. Leest u hier de CyberGhost review..

NordVPN

Ook met deze VPN service heb je toegang tot de Amerikaanse Netflix en tevens tot de Netflix van een aantal andere landen. Je vindt op de website van NordVPN uitleg over de NordVPN verbinding in combinatie met Netflix.

Deze uitleg wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je over de juiste informatie beschikt hoe je de verbinding werkend krijgt en houdt. Onder andere kun je lezen welke servers werken en hoe je toegang krijgt met andere apparaten.

De dienst Smartplay is ook onderdeel van NordVPN. Door deze DNS service lijkt het alsof je op een andere locatie zit. Bovendien schijnt het zo te zijn dat

Netflix meer moeite ermee heeft om hierachter te komen dan met een VPN verbinding. Ook kan je via Smartplay een speciale IP bestellen zodat je geen last hebt van de blokkade van de Amerikaanse Netflix.

De DNS service Smartplay verandert snel van IP, waardoor Netflix er moeilijker achter kan komen dat jij je niet in Amerika bevindt. Daarnaast hoef jij in principe niks te doen. De meest geschikte server wordt automatisch voor jou gekozen. Leest u hier de NordVPN review en ervaringen…

Surfshark

Volgens kenners is deze nieuwe en goedkope VPN service is een hele goede optie. Juist ook voor Netflix. Een speciaal team zorgt ervoor dat de streamingdienst vanuit diverse landen is te ontvangen.

Surfshark verzekert zelfs dat je met hun dienst het Netflix aanbod vanuit 12 landen kunt bekijken. Dat is heel wat. Er zijn momenteel geen andere VPN diensten die dat kunnen zeggen.

De verbindingen met de servers van deze VPN provider zijn erg snel, zodat je zonder moeite de films en series kunt streamen.

Ook is Surfshark niet duur, helemaal in vergelijking met de dienst ExpressVPN. Kortom, Surfshark is een goede Netflix VPN met een lage prijs.

Hoe gaat een VPN verbinding in zijn werk?

Vraag je je ook af hoe het werkt, een VPN verbinding? Het gaat als volgt. Wanneer je op internet gaat via de VPN server gaat alle data die je verstuurt en alle data die je ontvangt via de VPN server.

Wanneer je dan Netflix opstart als je verbonden bent met de VPN, gaat het dataverkeer via die server.

Netflix denkt dan dat de gebruikte server de gebruiker is van de streamingdienst en niet jij. Netflix heeft dus niet door dat jij de films en series kijkt. Daarnaast heeft de VPN dienst een Amerikaans IP adres waardoor het voor Netflix lijkt alsof jij in Amerika zit.

Gevolg is dat jij het Amerikaanse aanbod van Netflix kan zien. Je kan de VPN server zien als een proxy tussen Netflix en jou, als een doorgeefluik.

Verbinding maken met verschillende apparaten

Je kunt op Netflix via je computer, telefoon, tablet en tv. Voor alle apparaten en besturingssystemen is er een Netflix app, zoals de apps voor iOS, Android, maar ook de browserversies voor Mac en Windows computers.

Je kunt op al deze apparaten een VPN installeren om te kunnen beschikken over het Amerikaanse Netflix aanbod.

Via PC of laptop op de Amerikaanse Netflix

Netflix kijken via je PC of laptop gaat heel makkelijk via de browser. Voor het Amerikaanse aanbod verbind je je computer met een VPN server met een Amerikaans IP adres. Hiervoor gebruik je de bijgeleverde software voor Windows, OS X of Linux.

Wanneer je verbinding hebt met een Amerikaanse server ga je via je browser naar Netflix en je kunt het Amerikaanse aanbod bekijken. Zo makkelijk is het. Je hoeft zelf geen handeling uit te voeren om Netflix te laten werken via de VPN server.

Je kunt ook de browser extensie of add-on van de VPN dienst installeren. Er zijn verschillende VPN diensten die een extensie of add-on hebben voor de meest gebruikte browsers Chrome, Firefox en Safari.

Via de extensie of add-on klik je gewoon een Amerikaanse VPN server aan. Wanneer je daarmee verbinding hebt, beschik je via je browser over het aanbod van de Amerikaanse Netflix.

Op de Amerikaanse Netflix via je smartphone en tablet

Ook via je iPhone, iPad of Android smartphone en tablet kun je met een VPN verbinding het Amerikaanse Film en serie aanbod zien.

Er is een Netflix app voor iOS en Android om te kunnen Netflixen via je iPhone telefoon of tablet. Ook zijn er apps van de verschillende VPN diensten voor iOS en Android.

Om de Amerikaanse Netflix te kunnen zien op je smartphone of tablet maak je met de app van je VPN dienst verbinding met een Amerikaanse server. Wanneer je dan de Netflix app opstart, beschik je over het Amerikaanse aanbod aan films en series.

Het Amerikaanse aanbod via Chromecast, Apple-TV en smart-TV

Misschien vraag je je ook af of je een VPN verbinding kunt gebruiken als je via Chromecast, Apple-tv of smart-tv Netflix wil zien. Het kan, maar het gaat moeilijker dan via je andere apparaten.

Het heeft te maken met hoe een Chromecast en smart-TV werken.Wanneer je via je Chromecast of smart-TV Netflix opstart, geef je de opdracht aan de Chromecast of televisie om de stream te spelen. Daarna halen ze het zelf op van internet.

Het gaat dus niet via je telefoon of tablet. Daarom is het niet voldoende om een VPN alleen op je telefoon of tablet te zetten.

Als je Netflix wilt zien via je Chromecast, Apple-TV of smart-TV met een VPN verbinding kun je het beste je router instellen als VPN klant. Zo gaat al jouw internetverkeer via de VPN verbinding, dus ook alle streams van jouw Chromecast, Apple-TV of smart-TV.

Je kunt routers met de firmware van DD-WRT instellen als VPN klant. Maar ook zijn er routers die standaard de optie hebben om een VPN verbinding in te stellen.

Via DNS op de Amerikaanse Netflix

Je kunt niet alleen via VPN de Amerikaanse Netflix bekijken. Een smart DNS service is ook een mogelijkheid. Hiermee lijkt het ook alsof je in een ander land zit. Meerdere bedrijven hebben een DNS service voor Netflix.

Veel bedrijven die ook VPN diensten aanbieden, hebben ook een DNS service voor Netflix. Maar er zijn meerdere bedrijven die het aanbieden.

Netflix is echter altijd bezig met het tracken van de verbindingen, dus ook wanneer je verbonden bent met een smart DNS service, kan deze geblokkeerd worden.

Het Amerikaanse aanbod met een dedicated IP adres

Wanneer je het Amerikaanse Netflix aanbod wil zien, heb je de meeste kans van slagen met een dedicated IP adres. Kies dus een VPN uit waar je deze kunt krijgen. Met zo’n IP adres beschik je over een eigen IP adres in een ander land, bijvoorbeeld Amerika.

Het zal niet snel voorkomen dat Netflix dit IP adres blokkeert. Het is namelijk zo dat de IP adressen van de VPN servers opvallen bij Netflix als veel mensen erop zitten. Een dedicated IP adres is alleen van jou, dus val je waarschijnlijk niet op.

Wanneer je een dedicated IP adres hebt, wordt je eigen IP adres afgeschermd voor anderen. Dus voor Netflix lijkt het alsof je een IP adres in Amerika hebt en kun je de Amerikaanse Netflix zien.

Netflix blokkades

Netflix doet er alles aan om mensen de toegang tot Netflix te ontnemen die via een VPN server op de steamingdienst zitten. Zo kun je de melding krijgen dat je een unblocker of proxy gebruikt.

Veel mensen die eerst via een VPN verbinding het Amerikaanse aanbod bekeken, zoeken nu dus een alternatieve manier. Een goede optie lijkt een VPN account.

Wanneer je een VPN gebruikt om Netflix te bekijken, ben je niet illegaal bezig. Je krijgt in ieder geval geen rechtszaak opgelegd door Netflix. Ook zal je account niet worden gesloten.

Gratis VPN voor Amerikaanse Netflix

Er bestaan gratis VPN diensten. Je kan dus gratis het Amerikaanse aanbod zien, maar er zijn een paar nadelen.

Bij gratis VPN diensten kun je vaak maar een beperkt aantal servers gebruiken. Ook hebben bijna alle gratis VPN’s een datalimiet. Het streamen van een serie of film kost veel data, dus je kunt nog niet eens een half uurtje kijken.

Een gratis VPN service heeft in combinatie met Netflix dus niet erg veel nut.

Netflix uit andere landen

Ga je een VPN service kopen om de Amerikaanse Netflix te kunnen zien? Kijk dan ook even in welke landen de VPN dienst nog meer servers heeft staan. Netflix heeft namelijk in alle landen een ander aanbod.

De Amerikaanse Netflix heeft de meeste films en series, maar andere landen hebben weer aanbod dat niet beschikbaar is via de Amerikaanse Netflix.

Wil je Duitse series zien? Zoek dan een VPN dienst die servers in Duitsland heeft staan. Wil je dus een zo groot mogelijk aanbod uit andere landen? Zoek dan naar een VPN die servers heeft over de hele wereld.

Daarnaast heb je via een VPN verbinding ook toegang tot de Amerikaanse Hulu en kun je alles van uitzending gemist bekijken.

Kortom, wat te doen?

Hoewel Netflix probeert om VPN diensten te blokkeren, weten een aantal de blokkades te omzeilen. Met een dedicated IP adres bij jouw VPN provider heb je de meeste kans van slagen om zonder zorgen het Amerikaanse aanbod te kunnen zien.

Ook wanneer je toegang wil tot de Netflix uit andere landen, kun je een VPN verbinding gebruiken, zolang er een server in het desbetreffende land staat.

Een goede Netflix VPN zoals eerder beschreven, is ook een uitstekende keuze. Je hoeft geen duur VPN abonnement af te nemen om toch de Amerikaanse Netflix te kunnen zien.

Meest gestelde vragen

Kan ik met een VPN de Amerikaanse Netflix in Nederland bekijken?

Als je gebruik maakt van een VPN verbinding zal deze alle geografische blokkades omzeilen. U kunt dan de Amerikaanse Netflix in Nederland bekijken.

Hoe Netflix kijken via VPN?

Omdat een VPN server geografische blokkades automatisch omzeild kunt u altijd de Amerikaanse Netflix bekijken waar en wanneer u maar wilt.

Kan ik Netflix kijken in het buitenland met een VPN?

Bij het gebruik van een VPN abonnement kunt u overal in de wereld Netflix bekijken of andere gedeblokkeerde streaming dienst.

Kan ik Netflix kijken met Goose VPN?

Goose VPN omzeilt net zoals andere VPN providers de geografische blokkades zodat u alle geblokkeerde Netflix en andere streamingdiensten kunt bekijken.